Premier League

Premier League 5. forduló
2009. szeptember 12
15:00 Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers
16:00 Liverpool - Burnley Anfield
15:00 Manchester City - Arsenal
15:00 Portsmouth - Bolton Wanderers
15:00 Stoke City - Chelsea
15:00 Sunderland - Hull City
15:00 Wigan Athletic - West Ham United
17:30 Tottenham Hotspur - Manchester United
2009.szeptember 13
12:00 Birmingham City - Aston Villa
16:15 Fulham - Everton

Friss topikok

  • Ronaldinho Gaúcho: A MU szerintem tök nagy hülyeséget csinált C. Ronaldo eladásával, de az még nagyobb hülyeség a rés... (2009.08.18. 14:32) BETYÁROK

Rovatok

Indafotó képek

Linkblog

Archívum

CHELSEA

2009.08.11. 23:17 - szédá

Címkék: chelsea szezonelőzetes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felkészülés:
Az ismerkedés és a kétségek jegyében. Új menedzserrel, Carlo Ancelottival vágott neki az új szezonnak a Chelsea. A londoniak az előző szezonban az FA-kupa megnyerésével vigasztalódtak, és búcsúztak egyben Guus Hiddinktől.

Az új érában a legfőbb problémát az jelentette, hogy szinte nem volt olyan játékos, akit a különböző lapok „ne adtak volna el” más kluboknak. John Terryért a Manchester City küzd, hallani Deco és Ricardo Carvalho Interbe szerződéséről is. Pedig lehet, hogy ez lesz a fővárosiak igazi éve: az Egyesült Államokban rendezett túrájukon legyőzték az Intert, a Milánt és a Club Americát is, majd két döntetlen következett: előbb a Reading elleni felkészülési meccsen, majd a Manchester Uniteddel szembeni szuperkupa-döntőn született 2-2-es végeredmény. Utóbbin büntetőkkel a siker is összejött, az első trófea tehát már megvan.
 
Igazolások:
A legfőbb erősítést az jelenti, hogy sikerült egyben tartani az együttest. Bármennyire is hívták, Terry maradt, Didier Drogba pedig még szerződést is hosszabbított. Az érkezők listája elég szűk, a legnagyobb név mindenképpen Jurij Zsirkov, aki a CSZKA Moszkvától igazolt a „kékekhez”. Érdekes elképzelés Daniel Sturridge, a Citynél feleslegessé vált támadóban biztosan nagy lesz a bizonyítási vágy, és úgy tűnik, a kapusgondok is megoldódnak, ha megint egyszerre két hálóőr dől ki a sorból, még mindig ott lesz Ross Turnbull.
Távozott: Scott Sinclair (Wigan kölcsön) Ricardo Quaresma (Internazionale kölcsön); Ben Sahar (Espanyol); Jimmy Smith; Franco Di Santo (Blackburn kölcsön)
Esélyek:
Talán még jobbak, mint tavaly. Van olyan szakértő, aki szerint Ancelotti a szezon első felét sem éli meg a csapat kispadján, de ebben azért nem vagyunk olyan biztosak. Luis Felipe Scolari tavaly komoly bukta volt, az olasz azonban pusztán a jobb angoltudásának is köszönhetően előrébb jár. Zsirkov az egész idény egyik legjobb igazolása lehet, a többiek pedig remekül ismerik egymást. Ne felejtsük el, ez a gárda épphogy kiesett a mindenki által csodált Barcelonával szemben, arra pedig mindenki emlékszik, hogyan. Ha a Hiddink-féle Chelsea-t látjuk az új idényben, az első két hely valamelyikén végez majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://angolfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr491303939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása