Premier League

Premier League 5. forduló
2009. szeptember 12
15:00 Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers
16:00 Liverpool - Burnley Anfield
15:00 Manchester City - Arsenal
15:00 Portsmouth - Bolton Wanderers
15:00 Stoke City - Chelsea
15:00 Sunderland - Hull City
15:00 Wigan Athletic - West Ham United
17:30 Tottenham Hotspur - Manchester United
2009.szeptember 13
12:00 Birmingham City - Aston Villa
16:15 Fulham - Everton

Friss topikok

  • Ronaldinho Gaúcho: A MU szerintem tök nagy hülyeséget csinált C. Ronaldo eladásával, de az még nagyobb hülyeség a rés... (2009.08.18. 14:32) BETYÁROK

Rovatok

Indafotó képek

Linkblog

Archívum

HULL CITY

2009.08.11. 23:21 - szédá

Címkék: hull szezonelőzetes

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felkészülés:
Ha jót akartak a csapatnál, akkor mindent ugyanúgy csináltak, mint egy évvel ezelőtt, hiszen a Hull rajtja tavaly káprázatos volt, ám a szezon második felében jött a visszaesés.

Phil Brown együttese Ázsia felé vette az irányt, miután július közepén néhány könnyebb ellenfél ellen sikerült önbizalmat növelnie. A komolyabb gárdákkal szemben a győzelmek elmaradtak, igazi fokmérő a Tottenham elleni „döntő” lehetett, amelyet simán, 3-0-ra veszített el a rövidesen története második élvonalbeli idényének nekiveselkedő alakulat. A gárda menedzsere az utolsó, Aberdeen elleni felkészülési meccsel sem volt kibékülve: az 1-0-ra elveszített találkozó amolyan Dean Windass gálameccs volt, emiatt nem játszottak olyan iramban a felek, amilyenben a szakember szerette volna.
 
Igazolások:
Számunkra a legfontosabb, hogy Halmosi Péter maradt az együttesben. A magyar válogatott középpályása tavaly nem volt túl sok alkalommal kezdő, ám rendszeresen szóhoz jutott, remélhetőleg idén még több lehetőséget kap. A biztosan érkezők közül Jozy Altidore a legnagyobb név, aki kölcsönben érkezett. A klub szerette volna Frazier Cambpellt is visszacsábítani, ám ő inkább a Sunderlandet választotta. Ráférne még az erősítés erre az együttesre.
Távozott: Dean Windass, Michael Bridges, Ryan France, John Welsh, Wayne Brown (Leicester), Sam Ricketts (Bolton)
Esélyek:
Ha kicsivel korábban pukkad ki a Hull, akkor idén csak a Championshipben folytatná, ám varázslatos őszének köszönhetően- féltávnál a hetedik helyen állt- bent maradt. Idén nem tűnik valószínűnek egy hasonló rajt, márpedig anélkül kiegyensúlyozottabb teljesítményre lesz szükség. Egyértelműen javulnia kell a Brown-alakulatnak hazai pályán is, hiszen a 19 meccsen elért három győzelem a KC Stadionban a legrosszabb volt az egész bajnokságban, ha csak az otthon lejátszott találkozókat nézzük. Előzetesen nem sok jóval kecsegtet az idei év. Persze ugyanezt mondták el tavaly is a csapattal kapcsolatban…

A bejegyzés trackback címe:

https://angolfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr11303949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása