Premier League

Premier League 5. forduló
2009. szeptember 12
15:00 Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers
16:00 Liverpool - Burnley Anfield
15:00 Manchester City - Arsenal
15:00 Portsmouth - Bolton Wanderers
15:00 Stoke City - Chelsea
15:00 Sunderland - Hull City
15:00 Wigan Athletic - West Ham United
17:30 Tottenham Hotspur - Manchester United
2009.szeptember 13
12:00 Birmingham City - Aston Villa
16:15 Fulham - Everton

Friss topikok

  • Ronaldinho Gaúcho: A MU szerintem tök nagy hülyeséget csinált C. Ronaldo eladásával, de az még nagyobb hülyeség a rés... (2009.08.18. 14:32) BETYÁROK

Rovatok

Indafotó képek

Linkblog

Archívum

PORTSMOUTH

2009.08.22. 11:40 - szédá

Címkék: portsmouth szezonelőzetes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Felkészülés:

Bizonytalanság. Ennyivel is össze lehetne foglalni a déliek előző három hónapját. Az előző szezonban 14. helyen végző együttesnél az elején örültek, hogy nem ért véget a Premier League-kaland, ám igencsak át kellett értékelni a csapat helyzetét, nagyot fordult a világ a klubbal, amely egy évvel korábban még története legnagyobb sikerét elérve az FA-kupát emelhette a magasba. Hónapok óta lehet hallani egy konzorciumról, amely majd átveszi a klubot, de ez még mindig nem történt meg. Csak annyi biztos, hogy újabb meghatározó játékosok távoztak, akiket nem sikerült megfelelően pótolni.

 

Igazolások:

Jermain Defoe, Lassana Diarra, Peter Crouch, Glen Johnson, Sol Campbell. Egytől-egyig olyan labdarúgók, akiket a világ bármely klubjában szívesen látnának, és akik az elmúlt egy év során mondtak búcsút a Portsmouth-nak, ezzel érthetővé is vált, miért megy kevésbé a csapatnak. A nyáron egyelőre még nem sikerült a nagybevásárlás, persze a tulajdonosváltás még módosíthat ezen, de kezd kifutni az időből a gárda, hiszen szeptember 1-jén délután ötkor vége lesz az átigazolási időszaknak. Az érkezők listáján a Lyontól kölcsönkapott Frédéric Piqiuonne jó ötletnek tűnik, Steve Finnan is visszatért a szigetországba, míg a belga Anthony Vanden Borre Olaszország után most Angliában bizonyíthat.

Érkezett: Aaron Mokoena (Blackburn); Steve Finnan (Espanyol); Frederic Piquionne (Lyon, kölcsön); Antti Niemi; Anthony Vanden Borre (Genoa, kölcsön)

Távozott: Peter Crouch (Tottenham); Glen Johnson (Liverpool); Sean Davis (Bolton); Glen Little, Noe Pamarot, Djimi Traore, Jerome Thomas, Arnold Mvuemba. Sol Campbell and Lauren, Andre Blackman (Bristol City); Martin Cranie (Coventry)

Esélyek:

Jelenleg nem túl jók. Első két mérkőzését egyaránt egy góllal veszítette el a Portsmouth, akár két pontja is lehetne. Nagyon komolyan meggyengült a csapat játékoskerete, ami nem sok jót ígér, hiszen már tavaly is necces volt a bent maradás, persze ebben Tony Adams nem túl sikeres időszaka volt leginkább benne. Paul Hart számára nehéz feladat következik, ezért is bízik benne, hogy végre gazdag tulajdonosok kezébe kerül az alakulat, és így már az aktuális átigazolási időszakban is képes lesz majd javítani keretén. Szükség lenne rá.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://angolfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr991330447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása