Premier League

Premier League 5. forduló
2009. szeptember 12
15:00 Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers
16:00 Liverpool - Burnley Anfield
15:00 Manchester City - Arsenal
15:00 Portsmouth - Bolton Wanderers
15:00 Stoke City - Chelsea
15:00 Sunderland - Hull City
15:00 Wigan Athletic - West Ham United
17:30 Tottenham Hotspur - Manchester United
2009.szeptember 13
12:00 Birmingham City - Aston Villa
16:15 Fulham - Everton

Friss topikok

  • Ronaldinho Gaúcho: A MU szerintem tök nagy hülyeséget csinált C. Ronaldo eladásával, de az még nagyobb hülyeség a rés... (2009.08.18. 14:32) BETYÁROK

Rovatok

Indafotó képek

Linkblog

Archívum

BIRMINGHAM CITY

2009.08.11. 23:12 - szédá

Címkék: birmingham szezonelőzetes

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Felkészülés:
Az első napok még az ünneplés jegyében teltek, hiszen a Birmingham City, a Premier League egyik igazi jojózós csapata a Championshipben elért második helyének köszönhetően lett ismét tagja az élvonalnak.

Alex McLeish együttese ezek után Ausztriába jött edzőtáborozni, ahol elég erős ellenfelek ellen mérhette fel tudását: a Stuttgarttól 2-0-ra kapott ki, akárcsak Szabics Imre és Torghelle Sándor alakulatától, az Augsburgtól. A német stílus tehát nem fekszik a gárdának, és akkor mit mondjuk a szaúdiról, az Al-Hilal ugyanis 3-0-val intézte el az újoncot. A jelek tehát nem éppen a legbiztatóbbak, ám nem feltétlenül az eredmények számítanak.
 
Igazolások:
Nem igazán lehet azt mondani, hogy sztárok érkeztek volna a Cityhez. Persze egy újonchoz nem egyszerű nagy neveket csábítani. A legnagyobb fogás elvileg Christian Benitez. Jó családból származik, édesapja háromszor is volt a nemzeti bajnokság gólkirálya. Őt is azért szerződtették, hogy sokszor legyen eredményes, ám egyelőre nem igazán lehet tudni, hogy állja majd meg a helyét a Premier League-ben. Rutinos játékosok is érkeztek, Lee Bowyer és Barry Ferguson neve is remekül cseng, bár egyikőjük sem lesz már fiatalabb.
Érkezett: Christian Benitez (Santos Laguna), Scott Dann (Coventry, Joe Hart (Manchester City kölcsön), Giovanny Espinoza (Barcelona SC), Roger Johnson (Cardiff City), Lee Bowyer (West Ham), Barry Ferguson (Rangers)
Esélyek:
Nem túl jók. A City számára az egyetlen reális cél a bent maradás lehet. Két éve egyetlen ponttal gyűjtött kevesebbet, mint a tizenhetedik. Fulham. Most is úgy tűnik, valahol a vonal közelében kell majd keresnünk. Az ilyen kiscsapatoknál elsőszámú kérdés, vajon mennyire lesznek képesek a hazai meccseket hozni, és milyen százalékban gyűjtik be a három pontot a közvetlen riválisokkal szemben, vagyis a nyerhető meccseken. Az utolsó öt hely valamelyikét fogja elfoglalni, persze közel sem mindegy, hogy mondjuk tizenhatodik, vagy tizennyolcadik lesz az.

A bejegyzés trackback címe:

https://angolfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr41303934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása