Premier League

Premier League 5. forduló
2009. szeptember 12
15:00 Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers
16:00 Liverpool - Burnley Anfield
15:00 Manchester City - Arsenal
15:00 Portsmouth - Bolton Wanderers
15:00 Stoke City - Chelsea
15:00 Sunderland - Hull City
15:00 Wigan Athletic - West Ham United
17:30 Tottenham Hotspur - Manchester United
2009.szeptember 13
12:00 Birmingham City - Aston Villa
16:15 Fulham - Everton

Friss topikok

  • Ronaldinho Gaúcho: A MU szerintem tök nagy hülyeséget csinált C. Ronaldo eladásával, de az még nagyobb hülyeség a rés... (2009.08.18. 14:32) BETYÁROK

Rovatok

Indafotó képek

Linkblog

Archívum

ASTON VILLA

2009.08.12. 15:12 - Szat

Címkék: szezonelőzetes astonvilla

Felkészülés:

Egy hónappal később kezdhette a felkészülést az Aston Villa, mint tavaly, ebből következik, hogy egy hónappal frissebbek lehetnek a játékosai, de vajon így tovább bírják majd?
Ez lehet a fő kérdés a tavaly már július közepén nemzetközi meccset játszó, de február-március tájékán látványosan kipukkanó birminghami csapatnál. A barátságos meccsek remekül sikerültek: győzelem a Béke kupán, megszerzett Porto, Juventus, Fiorentina skalp, ez pedig csak jó idénykezdetet jelenthet. De a még mindig az egyik legszűkebb kerettel dolgozó Martin O’Neillnél az elmúlt években sem a rajttal volt a fő gond…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igazolások:
Martin O’Neill nem hasonult meg, megtartotta alapfilozófiáját, és továbbra is a fiatal angol játékosokban látja a jövőt. Leigazolta Stuart Downingot és Fabian Delphet, ezzel Gareth Barry pótlása kipipálva. Más kérdés, hogy a védelemben még komoly rések tátonganak. A sérülés miatt visszavonuló csapatkapitány Martin Laursen és Zat Knight helyére csak az alapvetően szélső védő, Habib Beye jött. Márpedig így csak Carlos Cuellar és Curtis Davies maradt meg középen, ami valljuk meg, nem túl sok.
 
Érkezett: Courtney Cameron (Northampton), Stewart Downing (Middlesbrough), Fabian Delph (Leeds United), Habib Beye (Newcastle United)
Távozott: Martin Laursen (visszavonult), Gareth Barry (Manchester City), Stuart Taylor (Manchester City), Zat Knight (Bolton)
 
Esélyek:
Ami figyelemre méltó, az az, hogy pár év múlva könnyen előfordulhat, hogy az Aston Villa adja majd az angol válogatott gerincét. Hiszen Curtis Davies, Fabian Delph, James Milner, Ashley Young, Craig Gardner, Nathan Delfouneso és Gabriel Agbonlahor is korosztályos válogatott, huszas éveik elején jár (Delph és Delfouneso még ott sem), és egyikük-másikuk már a nagycsapatban is bemutatkozhatott. Éppen ez adhat okot a bizakodásra, hiszen jövőre VB, és ez külön motivációt jelenthet a válogatott keretbe most még ki és bekerülő fiataloknak. Ha sikerül a védelemben augusztus végéig megtalálni Laursen utódát, akkor újra versenyben lehet a csapat a Bajnokok Ligája selejtezőt érő negyedik helyért.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://angolfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr401305222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása