Premier League

Premier League 5. forduló
2009. szeptember 12
15:00 Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers
16:00 Liverpool - Burnley Anfield
15:00 Manchester City - Arsenal
15:00 Portsmouth - Bolton Wanderers
15:00 Stoke City - Chelsea
15:00 Sunderland - Hull City
15:00 Wigan Athletic - West Ham United
17:30 Tottenham Hotspur - Manchester United
2009.szeptember 13
12:00 Birmingham City - Aston Villa
16:15 Fulham - Everton

Friss topikok

  • Ronaldinho Gaúcho: A MU szerintem tök nagy hülyeséget csinált C. Ronaldo eladásával, de az még nagyobb hülyeség a rés... (2009.08.18. 14:32) BETYÁROK

Rovatok

Indafotó képek

Linkblog

Archívum

Sunderland

2009.08.18. 19:07 - ginobili

Címkék: sunderland szezonelőzetes

 Felkészülés:

A reméltnél nehezebben sikerült kivívni a bentmaradást az előző idényben, talán a házon belüli hatalmi harcok áldozatául esett kicsit a csapat is, amely azért talán többre volt hivatott, mint a 16. hely. Feljebb is vágynak, úgyhogy ennek reményében vágtak neki a hosszú és sikeres felkészülésnek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Remek eredmények egész sorát produkálták a sunderlandiak a barátságos találkozókon. Csak a Benfica fogott ki rajtuk, míg olyan neves ellenfelekkel babráltak ki, mint az Atletico Madrid és a Celtic. Ráadásul Fülöp Marciék a jó felkészülést remek bajnoki rajttal folytatták (idegenbeli győzelem a Bolton ellen), úgyhogy egyelőre nagyon szépen bejönnek a menedzsment húzásai minden szinten. Niall Quinnék ugyanis igen aktívan dolgoztak a nyáron.
 
Igazolások:
A legfontosabbal kezdjük: Steve Bruce személyében egy karakán, és alsóházi szinten inkább sikeres, mint sikertelen, rutinos szakember érkezett. Aki rögtön felkavarta az állóvizet azzal, hogy tudatosabb, gyorsabb, direktebb támadásokat produkáló csapatot ígért. Ennek megfelelően neves és rutinos, valamint feltörekvő válogatott játékosok érkeztek, és akár még érkezhetnek is. Az albán Cana az Olympique Marseille csapatkapitányi karszalagját is leadta, hogy Sunderlandbe jöhessen. Az angol válogatott csatár, Darren Bent hiába volt házi gólkirály a Tottenhamben tavaly, nem érezte biztosnak helyét a csapatban, így hát hiába marasztalták Londonban, 10 millió fontért cserébe váltott. Jött a nagy reménységnek tartott, és több csapat által körüludvarolt Fraizer Campbell, és a paraguayi válogatott védő, Paulo da Silva is, sőt, érkezett az U21-es angol válogatott középpályás, Lee Cattermole 6 millióért.
 
Érkezett: Lorik Cana (Olympique Marseille), Darren Bent (Tottenham), Paulo da Silva (Toluca), Lee Cattermole (Wigan), Fraizer Campbell (Manchester United)
 
Távozott: Dean Whitehead (Stoke)
 
Esélyek:
Bruce és az erősítések szinte garanciát jelentenek az előrelépésre. Gyaníthatóan idén már nem kell félniük a kieséstől a „fekete macskáknak”. Ami várható, az egy jó erős középosztálybeli helyezés valahol az alsó ház tetején. Sokkal több egyelőre még nincs benne, de úgy fest, a „fény Stadionjában” elindultak egy úton felfelé, remélhetőleg Fülöp Marcival főszerepben.

 

Jóslat: 11. – 12. hely.

A bejegyzés trackback címe:

https://angolfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr181320243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása