Premier League

Premier League 5. forduló
2009. szeptember 12
15:00 Blackburn Rovers - Wolverhampton Wanderers
16:00 Liverpool - Burnley Anfield
15:00 Manchester City - Arsenal
15:00 Portsmouth - Bolton Wanderers
15:00 Stoke City - Chelsea
15:00 Sunderland - Hull City
15:00 Wigan Athletic - West Ham United
17:30 Tottenham Hotspur - Manchester United
2009.szeptember 13
12:00 Birmingham City - Aston Villa
16:15 Fulham - Everton

Friss topikok

  • Ronaldinho Gaúcho: A MU szerintem tök nagy hülyeséget csinált C. Ronaldo eladásával, de az még nagyobb hülyeség a rés... (2009.08.18. 14:32) BETYÁROK

Rovatok

Indafotó képek

Linkblog

Archívum

WIGAN

2009.08.12. 14:58 - Szat

Címkék: wigan szezonelőzetes

Felkészülés:

Újra összeállt a három amigo, akik a kilencvenes évek közepén a negyedosztályból elindították a Wigan foci-forradalmát. A első három spanyol, aki az FA kupában pályára lépett, azóta persze már visszavonult, de egy barátságos meccs keretében együtt pózolt a JJB stadionban. Az apropót pedig nem más jelentette, mint az, hogy egyikük, Roberto Martinez lett a csapat menedzsere. Az pedig, hogy a tulajdonos Dave Whelan egy, a csapathoz kötődő, de komolyabb játékos és edző-múlt nélküli menedzsert választott, bátor és egyben szimpatikus döntésnek tűnik.
 

Ecuadorean national football players Pablo Palacios (right) and Antonio Valencia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Igazolások:
Martinez onnan igazolt, amit jól ismer. A hazájából és korábbi csapatából a Swansea-ből hozott nagyrészt újakat, az elmúlt fél évben távozó négy meghatározó játékos (Emile Heskey, Wilson Palacios, Amr Zaki és Antonio Valencia) helyére. Előbbi kettő januári távozása után hetekig nem tudott nyerni az együttes, és úgy tűnt, ha még egy hónapig tart a bajnokság, akár ki is eshet.
 
Érkezett: Jordi Gomez (Espanyol), Hendry Thomas (Deportivo Olimpia), Jason Scotland (Swansea), James McCarthy (Hamilton), Scott Sinclair (Chelsea, kölcsönbe)
Távozott: Antonio Valencia (Man Utd), Lewis Montrose (Wycombe), Henri Camara, Lewis Field, Matt Hampson, Craig Mahon, Andrew Pearson, Antoine Sibierski, Amr Zaki (lejárt a szerződése)
Esélyek:
A távozó Steve Bruce egy hullámvölgybe került középcsapatot hagyott hátra. Neki is időbe telt, komoly Premier League múlttal a háta mögött, amíg összerakta a csapatot. Ráadásul tavaly már volt hasonló próbálkozás: egy alacsonyabb osztályban jól teljesítő edző, Paul Ince csak novemberig bírta. Roberto Martineznek sincsenek sokkal jobb kilátásai.

A bejegyzés trackback címe:

https://angolfoci.blog.hu/api/trackback/id/tr101305204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása